STARTPAGINA.
EMAIL.
HET THEATER.
EERDERE PRODUCTIES.
JOOP.

Theater Het Hof brengt drie à vier producties per jaar uit. Deze toneelstukken uit het betere wereldrepertoire worden dan enkele weken achtereen in het eigen unieke gezellige theater gespeeld en zijn ook meestal ook alleen maar daar te zien. Deze publieksvriendelijke producties onderscheiden zich mede door de professionele kwaliteit van de uitvoeringen in combinatie met die unieke sfeer van het theater. Daarnaast worden enkele gastproducties geprogrammeerd.

Het theater waar u gezellig aan een tafeltje met een drankje kunt genieten van toneel.

Recensie Dagjeweg.nl   22-03-2009

 

Het kleinste theatertje van Arnhem is één van de mooiste van Nederland. En de producties? Die zijn nog vele malen mooier. De zaal was wekenlang uitverkocht. Dit kwam niet alleen door de geweldige prestaties van de cast - echt, het zijn vakmensen - maar ook door de sfeer in het theater. Iedere bezoeker zit aan een klein tafeltje, waardoor een huiskamer-effect ontstaat. En na elke voorstelling schuiven de hoofdrolspelers aan bij de bar. Dat is pas knusheid! Anticommercie, iets wat je niet in andere theaters tegenkomt.

De bezoekers die komen, komen al jaren. Want het is echt waar: als u een keer bij Theater Het Hof bent geweest, laat het kleine theatertje in Arnhem u nooit meer los.

 

Wilt u gratis op de hoogte gehouden worden van onze komende producties, stuur dan uw gegevens naar onderstaand adres. of  E-mail naar  info@theaterhethof.nl.

 

 

Naam …………………………………………………………………………………………………………………m / v

 

Adres   …………………………………………………………………………………………………………………

 

Postcode / Woonplaats ………………………………………………………………………………………

 

Telefoonnummer …………………………………………………………………………………………………

 

E-mail  …………………………………………………………………………………………………………………

 

 

 

 Theater Het Hof   Boekhorstenstraat 58   6828 DV Arnhem

 

Telefoon: 026 - 3514436     www.theaterhethof.nl

Klik op foto voor 360 graden