STARTPAGINA.
EMAIL.
HET THEATER.
EERDERE PRODUCTIES.
JOOP.

Na hun eerste succesvolle theaterprogramma “Van Sonneveld tot Stevie Wonder“ brengt het duo Duo Dubbel, bestaande uit Charlotte Waardenburg en Dookje Engelhard (bekend van LOS) nu een prachtig chanson-programma, getiteld “Chansons”. Bijna de hele maand maart zijn ze met dit programma in Theater Het Hof te vinden.

Dookje en Charlotte kennen elkaar van de opleiding aan het conservatorium van Arnhem, waar ze ook al regelmatig als duo te vinden waren. Naast hun liefde voor het schrijven van nieuwe muziek delen ze een passie voor de ‘classics’.

Het repertoire van dit nieuwe theatrale muziekprogramma bestaat uit bekende en minder bekende chansons in het Frans en in het Nederlands. Het duo durft zelfs te wedden dat er chansons in zitten die u nog nooit heeft gehoord! Maar het is er ook van overtuigd dat u minstens één of meerdere mee kunt zingen. En dat is dan ook niet verboden bij dit programma.

Het zou Duo Dubbel niet zijn als dit programma niet een theatraal tintje had: De twee meiden vertellen leuke, mooie, grappige en ontroerende verhalen waarin de liedjes centraal staan, en natuurlijk heeft het publiek een interactieve rol.

Kom naar Theater Het Hof, en beleef dit prachtige programma wat u echt niet mag missen! Het is een feest der herkenning, en tevens een plezierige verrassing.

 

FRANSE CHANSONS

van Duo Dubbel

Van en met: Dookje Engelhard en Charlotte Waardenburg

Wereldpremière 8 maart 2019

Foto: Brendan Timmers

Duo Dubbel - Franse Chansons