STARTPAGINA.
EMAIL.
HET THEATER.
EERDERE PRODUCTIES.
JOOP.

 

Bijzondere voorstellingen op Maandag 4 en Dinsdag 5 mei.

 

ADRES ONBEKEND.

 

Theater Het Hof biedt ook dit jaar het publiek een passende en indringende theateravond op de dag van de Dodenherdenking en de dag van de Bevrijding.

 

De befaamde Arnhemse acteurs, Eric van der Donk en Jan van Eijndthoven, spelen dan evenals vorig jaar hun indringende voorstelling 'Adres Onbekend'.

 

De Amerikaanse schrijfster Kathrine Taylor schetste in haar brievenroman 'Adres Onbekend' een huiveringwekkend beeld van het opkomende nazisme in Duitsland. Het boek is een bundeling van een reeks brieven tussen Max, een joodse Amerikaan die in San Francisco woont, en Martin, zijn voormalige zakenpartner en vriend die naar Duitsland is teruggekeerd. De briefwisseling legt de verstrekkende gevolgen van de nazi-ideologie treffend, pijnlijk en aangrijpend bloot.

 

Met minimale theatrale middelen maakten Eric van der Donk en Jan van Eijndthoven met de voorstelling Adres Onbekend vorig jaar in ons theater diepe indruk.

We zijn zeer verheugd dat ze ook dit jaar deze voorstelling bij ons willen spelen en u daardoor de gelegenheid te bieden deze voorstelling bij te wonen, mocht u hem vorig jaar gemist hebben, of hem nogmaals willen zien.

 

In tegenstelling tot vorig jaar zullen er dit keer geen verzetsliederen worden gezongen, maar zal voorafgaand aan de voorstelling een bijzondere film worden vertoond, met beelden uit die oorlogstijd. Deze film die het tijdsbeeld zal versterken, begint om 19.00 uur.

Op 4 mei zal ruimschoots de tijd worden genomen om de twee minuten stilte in acht te nemen

 

Entree: € 12,50 - Aanvang 19.00 uur -  Zaal open 18.15 uur

Theater Het Hof. - Boekhorstenstraat 58, 6828 DV Arnhem

Reserveren: 026-3514436 of : reservering@theaterhethof.nl

 

 

Bijzondere voorstellingen op Maandag 4 en Dinsdag 5 mei.

 

ADRES ONBEKEND.

Van de Amerikaanse schrijfster Kathrine Taylor.

Met Eric van der Donk en Jan van Eijndthoven