STARTPAGINA.
EMAIL.
HET THEATER.
EERDERE PRODUCTIES.
JOOP.

TOTAL LOS

van en met: LOS muziektheater

Première 3 september 2014

 In deze totaal nieuwe show en alweer het derde programma van dit knettergekke viertal gaan de meiden van LOS verder, sneller en harder dan ooit.  Ze gaan TOTAL LOS!

 

De mens heeft een onnavolgbaar talent voor destructie: alles gaat kapot of raakt beschadigd. Gooi je het dan weg, of ga je het maken? Eén ding is zeker; Femke, Charlotte, Kim en Dookje zijn niet bang om flink wat deuken op te lopen. Met hun indrukwekkende muzikaliteit, prachtige teksten en fysieke uitspattingen blijft LOS haar publiek verbazen.

 

Pers over LOS:

"Satirisch cabaret (...) Heerlijk provocerend, pikant en stout, grenzen opzoeken, maar die niet overschrijden en dat alles met een flinke dosis heerlijke humor (...) Een absolute aanrader!" 

 

LOS MUZIEKTHEATER

WEER TERUG IN HET HOF

Van 14 t/m 21 - november om 20.30 uur

 

 

Vorig jaar, rond deze tijd speelden  ze hun allernieuwste show "TOTAL LOS' voor het eerst.  In ons theater werd wekenlang volop gerepeteerd en voor publiek van alles uitgeprobeerd en getest. Inmiddels reizen ze al een jaar succesvol door het land en nu zijn ze  weer terug  in het  theater waar het allemaal begon. Met meer dan 60% nieuw materiaal willen ze u graag laten zien wat er intussen allemaal verbeterd en bedacht is.

Nu gaan Charlotte, Dookje, Femke en Kim helemaal 'Total Los'!

 

Entree € 15,-    Reserveren 026-351446  -  reservering@theaterhtehof.nl

TOTAL LOS

van en met:

LOS muziektheater

Een reprise in ons theater

met  veel nieuw materiaal!